BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
~This is story of my life..~

Wednesday, June 1, 2011

~~HujAn.. Ptg yG HujAn..~~

Salam semUa..
KoranG tgh Wat apA 2?
ptG2 ni time hujan2 ni memang sOdap kalo tido.. hehehe..
well aQ baru balik dr lab.. Then ni kat bilIk tunggu kekasih HatI ku utk dAting (guNe internet jela.. hehehe..)
well.. hari ni x best mane pun.. aQ kadang2 terfikir kalo blh nak habiskan dr sini secepatnya.. hehehe.. mAlass nak fikir bYk.. hehehe.. well u all know la kn?? hehehe..
so aQ ni kadang2 nak terus keje.. tp ilmu didada x mencukupi lg.. so terpaksa la aQ berkorban masa untuk menuntut ilmu bg penuh didada (i thought ilmu kumpul kat kepale otak??) hehehe.. so aQ kat U ni with my friends struggle to past with the Flying kAler.. hehehe.. while others EnjOying their freedom haVing holiday..
aQ x jeles tp agak tertension la disini.. hehehe..
u all know la.. hanya beberapa org jE kat U ni.. so tension dude(and ladies) hehehe..
well xpe2.. mAsa Hadapan yG ceroh ade kat depan nun.. hehehe.. so aQ nak buat yg terbaik la.. basicly not long la this short sem.. hehehe.. bulan 7 habis la..(^_^)
But beFore balik Tawau.. aQ nak balik ke KT dulu jumpa bonda kekasih Hati ku.. hehehe.. nanti balik sini dah habis raya so.. nak la luangkan masA aQ dgn kekasih hati ku n familY beliau..
NanTi rindu sape nak tanggUng?? aQ jugaK.. hehehehe..
so nanti Kalo aQ dah pegi ke KT lg, aQ citer kat mu semuA k.. so nantikan eposide 2 kat KT k.. hehehehehehe..
sekiAn.. Wasalam..


2 comments:

ohlala said...

muka adik ngn gf ade iras2 cket. org kate muka iras2, insyaallah berkekalan~

Akmal(아카 말) Adzhar said...

Amin akak.. thank you sb komen2 ye akak.. hehehe.. dtg2 la selalu k..