BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
~This is story of my life..~

Tuesday, June 21, 2011

~~こんにちは..Watashi fRom Japan.. (^_^)~~

みなさんこんにちは(Minasan kon'nichiwa)..
ni mesti korang tertanya2 nape lak tulisan mcm ni ek?? hehehe.. kalo korang nak tahu la.. semalam kwn2 aQ dr jepUn dtg tau.. well mostly diaorg senpai2 aQ la.. member2 aQ asik dgn Midori senpai je..(tahu la awek jepUn comey2..) hahahhaha.. well ape yg best adalaH mengenali cara diaorg la.. sgt UniK tau.. cara berTuTur yg penuh dgn tat Tertib.. bukan mcm kita ni kat Malaysia.. ckap bukan main lG kasar n ada sesetengah nya KuraNg haJak pun ada.. huhuhu.. cedeh aQ tgh org kat Malaysia ni.. harap je manusia tp sesama MemBer senegaRa pun xleh nak berbaik n cakap SopaN2.. well aQ buat post ni bukan nak kondem ape2 la.. kadanG2 aQ ni pun sAme ckp main lEpas sb org ckP dgn aQ main lepas la.. hahahaha.. weLL ni ada beberapa pics yg sempat aQ capture the moment dgn MemBer2 Japanese aQ k.. kOrang tgk2 la k.. hahaha.. chow.. Salam..
haha.. xde keje lain aQ ni selain posing2.. tp kali ni dgn member dr Jepun wow...

ni pun posing je.. member aQ kat blkang 2 tgk je.. sb nak ambil turn la katakn.. (hahahaha.. gurau je..)

ha.... ni member aQ.. nama dia Daniel Sia.. sape nak berkenalan bgtahu tau.. hahahahahaHAhahaha..

2 comments:

Are-keera said...

Klau gtu..nk knal2 la boleh x?? hehehe

Akmal(아카 말) Adzhar said...

hehehe.. kenal gitu2 je ye2.. hehehe.. chat je dgn kat fb 2.. hehehehe..